LEGO Jurassic World 75941 - Indominus rex vs. ankylosaurus

Malí stavitelé si mohou přehrávat klasické scény z filmu Jurský svět s touto sadou Indominus Rex vs. ankylosaurus. 
EAN: 5702016616644
Kód 1: 2275941
Kód 2: 75941LEG
2 495 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí stavitelé si mohou přehrávat klasické scény z filmu Jurský svět s touto sadou Indominus Rex vs. ankylosaurus. Startovací stanice gyrosféry má vstupní turniket a prvek pro odpálení gyrosféry s minifigurkou uvnitř. Děti si zamilují přehrávání dinosauřích soubojů s figurkami Indomina rexe a ankylosaura od Lego Jurský svět.

Děti si mohou přehrávat akční scény s pomocí 5 minifigurek – včetně Owena Gradyho, Claire Dearingové a bratrů Graye a Zacha Mitchellových. Dále se mohou těšit na pohyblivé figurky dinosaurů Indomina rexe a ankylosaura, které jsou novinkou pro červen 2020. Gyrosférická stanice nabízí nepřeberné herní možnosti a může se pochlubit například pokladnou s lístky, turniketem a funkcí odpalování gyrosféry. Džungle obsahuje stromy, které může ankylosaurus svým pohyblivým ocasem převrátit. 

Gyrosférická stanice měří přes 12 cm na výšku, 27 cm na šířku a 27 cm do hloubky. 

Počet dílků: 537

Zárukou kreativního hraní je 5 minifigurek, včetně Owena Gradyho a Claire Dearingové. Stromy v džungli lze převrátit ankylosaurovým pohyblivým ocasem. Vynikající tip na dárek pro děti ve věku od 8 let. Součástí této stavebnice je i podrobný návod, který pomůže i Lego nováčkům stavět s potřebným sebevědomím. Dinosauří akce! Sady od LegoJurský svět obsahují dinosauří figurky, dobře známé postavy, parádní vozidla a další prvky. Jsou vhodné pro fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény z animovaného seriálu a filmů, vymýšlet si vlastní jedinečná dobrodružství nebo jednoduše stavět a vystavovat si sběratelské modely.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 8 let
Načítám