LEGO Jurassic World 75940 - Útěk gallimima a pteranodona

Děti si mohou díky sadě Útěk gallimima a pteranodona postavit vlastní Lego verzi Jurského světa plného akčních honiček s dinosaury. 
EAN: 5702016616637
Kód 1: 2275940
Kód 2: 75940LEG
1 425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si mohou díky sadě Útěk gallimima a pteranodona postavit vlastní Lego verzi Jurského světa plného akčních honiček s dinosaury. Obsahuje model průzkumného vozidla s kokpitem pro dvě minifigurky, síťovým vystřelovačem, 2 odnímatelnými drony, odnímatelnou miniaturní laboratoří a spoustou doplňků inspirujících ke kreativnímu hraní o samotě nebo ve skupině.

Tato sada obsahuje tři minifigurky – Owena Gradyho, Claire Dearingovou a vojáka – a k tomu navíc pohyblivé figurky gallimima a pteranodona, které představují novinku pro červen 2020 a které mohou děti pochytat pomocí síťového vystřelovače průzkumného vozidla. Průzkumné vozidlo obsahuje kokpit pro dvě minifigurky, 2 odnímatelné drony, odnímatelnou vyklápěcí laboratoř a celou řadu prvků, včetně 2 dinosauřích vajec, uspávací pistole a jehly a dálkově ovládaného dronu. Nic vám tak nebrání ve vymýšlení nových příběhů. Tato Lego stavebnice s 391 dílky nabízí zábavnou a naplňující kreativní výzvu pro kluky a holky ve věku od 7 let. Zároveň se jedná o skvělý dárek pro děti k narozeninám, Vánocům nebo jiné speciální příležitosti.

Sestavitelný model vozidla měří přes 10 cm na výšku, 16 cm na délku a 14 cm na šířku. 

Počet dílků: 391

Součástí této dětské stavebnice jsou také tři Lego minifigurky z Jurského světa a k tomu navíc úžasné dinosauří figurky gallimima a pteranodona pro strhující dobrodružství. Jasný, ilustrovaný návod je zárukou toho, že i nováčci ve světě Lego stavebnic se mohou ihned pustit do stavění s patřičným sebevědomím. Dinosauří zábava! Stavebnice řady Lego Jurský svět obsahují sestavitelné figurky dinosaurů, minifigurky, propracovaná vozidla a mnohem víc. Jedná se o vhodné narozeninové dárky pro děti a fanoušky všech věkových kategorií. Ti mohou znovu prožít scény z animovaných seriálů a filmů, vymýšlet si nové příběhy nebo si jednoduše vystavovat sběratelské modely.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 7 let
Načítám