LEGO Jurassic World 75939 - Laboratoř Dr. Wu: Útěk dinosauřích mláďat

Děti si mohou hrát na to, že vytvářejí nová plemena dinosaurů a pomáhají Owenu Gradymu zastavit dinosaury na útěku s touto sadou Laboratoř Dr. Wu: Útěk dinosauřích mláďat od Lego Jurský svět. 
EAN: 5702016616620
Kód 1: 2275939
Kód 2: 75939LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si mohou hrát na to, že vytvářejí nová plemena dinosaurů a pomáhají Owenu Gradymu zastavit dinosaury na útěku s touto sadou Laboratoř Dr. Wu: Útěk dinosauřích mláďat od Lego Jurský svět. Obsahuje funkci zboření „skleněné“ zdi, inkubátor dinosauřích vajec, mikroskop a nastavitelné robotické rameno, dílek v podobě laptopu a vyskakovací panel s „výstražnou“ zprávou. Kreativnímu hraní tak nestojí nic v cestě.

Tato zábavná stavebnice pro děti obsahuje 2 minifigurky – Owenem Gradym a Dr. Henrym Wuem a figurku mláděte ankylosaura a triceratopse. Děti si tak mohou přehrávat dobrodružství z Jurského světa donekonečna. Kromě toho se mohou těšit na figurky mláděte triceratopse a ankylosaura. Obsahuje funkci zboření „skleněné“ zdi, inkubátor dinosauřích vajec, mikroskop a nastavitelné robotické rameno, dílek v podobě laptopu, vyskakovací panel s „výstražnou“ zprávou a spoustu dalších prvků, které zažehnou jiskru fantazie fanoušků této filmové série.

Laboratoř měří přes 10 cm na výšku, 22 cm na šířku a 8 cm do hloubky.

Počet dílků: 164

Součástí je i podrobný návod, takže si zábavu při sestavování Lego stavebnic mohou vychutnat i začátečníci. Dinosauří zábava! Stavebnice řady Lego Jurský svět představují vynikající narozeninový dárek pro fanoušky všech věkových kategorií. Obsahují sestavitelné figurky dinosaurů, minifigurky, propracovaná vozidla a spoustu dalších prvků, s nimiž si můžete přehrávat scény z animovaného seriálu a filmů, vymýšlet originální příběhy nebo stavět a vystavovat si sběratelské modely.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 6 let
Načítám