LEGO Jurassic World 75937 - Triceratopsovo běsnění

Mladí stavitelé si zamilují vymýšlet vzrušující dobrodružství s dinosaury se sadou Lego Jurassic World Triceratopsovo běsnění. 
EAN: 5702016542691
Kód 1: 2275937
Kód 2: 75937LEG
1 515 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Mladí stavitelé si zamilují vymýšlet vzrušující dobrodružství s dinosaury se sadou Lego Jurassic World Triceratopsovo běsnění. Pestrobarevná sada nabízí projížďku v dinosauřích vejcích se třemi sedadly pro minifigurky a funkcí roztočení, a navíc také bránu a místo, kde turisté čekají na jízdu. Dále ve stavebnici najdeš pohyblivou figurku triceratopse, zbouratelný plot a buginu pro přehrávání příběhů o útěku dinosaura. Tato stavebnice pro děti obsahuje 4 minifigurky inspirované postavami z animovaného seriálu Jurský svět, které podněcují kreativní hraní.

Vyraz si na vyjížďku v Lego Jurském světě se Simonem Masranim a Allison Milesovou! Ale pozor – došlo k výpadku proudu a mocný triceratops rozbil plot a utekl! Naskoč do buginy s Owenem Gradym a uháněj na pomoc. Máchej před dinosaurem mrkví, odlákej jeho pozornost a zachraň turisty. V Jurském parku není nikdy nuda! 

Součástí této stavebnice inspirované animovaným seriálem Jurský svět jsou 4 minifigurky: Owen Grady, Simon Masrani, Allison Milesová a turistka. Projížďka v dinosauřích vejcích nabízí 3 sestavitelná sedátka ve vejcích pro minifigurky a funkci roztočení, a navíc také vstupní bránu se 2 dílky plamenů, místo, kde turisté čekají na jízdu, se 2 ploty, cedulí, schůdky k atrakci, košem na odpadky s víkem a ukazatelem (ukazujícím směr do Gyrosféry, obchodu se suvenýry a muzea). Otoč spínač vzadu a rozjeď projížďku ve vejcích.

  • Projížďka ve vejcích měří přes 12 cm na výšku, 12 cm na šířku a 19 do hloubky.

  • Vstupní brána měří přes 10 cm na výšku, 14 cm na šířku a 4 cm do hloubky.

  • Lego figurka triceratopse měří přes 8 cm na výšku, 19 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Ploty pro dinosaura měří přes 10 cm na výšku, 25 cm na šířku a 5 cm do hloubky.

  • Bugina měří přes 3 cm na výšku, 6 cm na délku a 4 cm na šířku.

Počet dílků: 447

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 9 cm

 

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 7 let
Načítám