LEGO Jurassic World 75935 - Setkání s Baryonyxem: Hon za pokladem

Se sadou Lego Jurassic World Setkání s Baryonyxem: Hon za pokladem si děti s Owenem Gradym a Claire Dearingovou užijí napínavé dobrodružství při pronásledování padouchů v džungli.
EAN: 5702016367232
Kód 1: 2275935
Kód 2: 75935LEG
58,27 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se sadou Lego Jurassic World Setkání s Baryonyxem: Hon za pokladem si děti s Owenem Gradym a Claire Dearingovou užijí napínavé dobrodružství při pronásledování padouchů v džungli. Součástí této akční stavebnice je bugina s prostorem pro 2 minifigurky a místem pro připojení přívěsu, který má sestavitelnou střešní anténu a detailní interiér. Sada také obsahuje sestavitelnou krajinu džungle, která má speciální funkci odhalení pokladu. Dále v ní najdeš pohyblivou figurku dinosaura Baryonyxe a 4 minifigurky s bezvadnými zbraněmi a doplňky pro kreativní hraní.

Zastav Dannyho Nedermeyera a Sinjina Prescotta v jejich nebezpečné honbě za pokladem v LEGO® Jurském světě! Podle legendy je poklad ukrytý někde v džungli a Danny a Sinjin jej chtějí najít s pomocí mapy a staré videonahrávky. Baryonyx si ale myslí, že mu chtějí ukrást ryby! Dvojice lovců pokladů se proto musí ukrýt ve starém přívěsu. Pomoz Owenovi Gradymu a Claire Dearingové opravit buginu. Pak do ní naskoč i se psem Ruďákem a dopadni padouchy dříve, než se jim podaří poklad ukrást!

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 7 let
Načítám