LEGO Jurassic World 75934 - Dilophosaurus na útěku

Se sadou Lego Jurassic World Dilophosaurus na útěku si děti užijí spoustu napínavého dobrodružství při záchraně Hudsona Harpera před uprchlým dinosaurem za pomoci dronu Owena Gradyho. 
EAN: 5702016367225
Kód 1: 2275934
Kód 2: 75934LEG
625 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se sadou Lego  Jurassic World Dilophosaurus na útěku si děti užijí spoustu napínavého dobrodružství při záchraně Hudsona Harpera před uprchlým dinosaurem za pomoci dronu Owena Gradyho. Dron je vybaven 4 otáčivými rotory a vystřelovačem sítě, do které můžeš polapit Dilophosaura. Součástí této sady pro děti jsou 3 minifigurky, a navíc stánek ve tvaru dinosauří hlavy se spoustou doplňků pro kreativní hraní.

Prozkoumej Lego Jurský svět s Owenem Gradym a postav si dron, který ti pomůže dávat pozor na dinosaury. Seznam se s Hudsonem Harperem – tenhle kluk ví o dinosaurech úplně všechno. Pak postav stánek ve tvaru dinosauří hlavy z Lego kostek. Ale pozor! Mladý Dilophosaurus utekl a plíží se za Hudsonem. Přileť na pomoc s dronem Owena, vystřel síť a chyť uprchlého dinosaura. S touto Lego stavebnicí je každý den velkým dobrodružstvím! 

  • Dron měří přes 4 cm na výšku, 11 cm na délku a 11 cm na šířku.

  • Stánek měří přes 9 cm na výšku, 10 cm na šířku a 6 cm do hloubky.

Počet dílků: 168

Součástí této stavebnice inspirované filmem Jurský svět jsou 3 minifigurky: Owen Grady, Hudson Harper a pracovník parku, a navíc figurka Dilophosaura. Dron je vybaven kokpitem pro minifigurku, 4 otáčivými rotory a vystřelovačem sítě. Stánek ve tvaru dinosauří hlavy nabízí nádobu na zboží, 4 samolepky plakátů, vlajku a různé doplňky, včetně lopaty, koště, sítě, 2 klobouků a 2 krabiček s popcornem. Figurka Dilophosaura má pohyblivou čelist.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 6 let
Načítám