LEGO Minions 75551 - Mimoni a jejich doupě

Malí fanoušci mimoňů budou z této Lego stavebnice opravdu nadšení. Mohou si postavit impozantní figurky Kevina a Stuarta z kostek.
EAN: 5702016619218
Kód 1: 2275551
Kód 2: 75551LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí fanoušci mimoňů budou z této Lego stavebnice opravdu nadšení. Mohou si postavit impozantní figurky Kevina a Stuarta z kostek. Ty navíc ukrývají zábavné místnosti se spoustou doplňků, jako jsou klobouky, zbraně, nářadí a figurky pro hraní rolí. Malí stavitelé si mohou užívat zábavu se dvěma modely mimoňů naráz a až se budou cítit na změnu, můžou přestavět Kevina na Boba.

Propracované detaily mladé milovníky mimoňů uhranou. Každý pokoj odpovídá jedinečné osobnosti některého z mimoňů a oba modely mají otáčecí oči. Děti mohou kutit vynálezy v laboratoři s Kevinem nebo si dát šlofík se Stuartem v ložnici. Kevin se dá přestavět na Boba, který cvičí kung-fu.

Kreativní stavebnice, která fanouškům umožní postavit si svého vlastního mimoně. Děti mohou z kostek složit Kevina i Stuarta a pak Kevina přestavět na Boba. Postavením zábava teprve začíná. Děti si užijí legraci s otáčecíma očima. Pak mohou prozkoumat detailní místnosti uvnitř modelů, kde najdou spoustu doplňků pro přehrávání vlastních příběhů s mimoni. Stavebnice je inspirována filmem Mimoni: Padouch přichází a dětem umožní cvičit kung-fu s Bobem, stavět vynálezy s Kevinem nebo odpočívat se Stuartem v jeho ložnici.

Každý Lego mimoň z kostek měří přes 9 cm na délku a 11 cm na šířku. Na výšku má Kevin přes 15 cm, Stuart 14 cm a Bob 12 cm.

Počet dílků: 876

S interaktivním návodem Instructions PLUS, který je pro tuto úžasnou sadu k mání, bude sestavování modelu ještě zábavnější. Návod je k dispozici v rámci aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety a nabízí nástroje, které dětem pomohou stavět bez cizí pomoci.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám