LEGO Minions 75549 - Divoká honička na motorce

Dopřejte svým dětem akční jízdu s mimoni a Lego stavebnicí Divoká honička na motorce. Figurky Grua, Boba a Stuarta dodají vašim dobrodružstvím pořádnou šťávu. 
EAN: 5702016619195
Kód 1: 2275549
Kód 2: 75549LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte svým dětem akční jízdu s mimoni a Lego stavebnicí Divoká honička na motorce. Figurky Grua, Boba a Stuarta dodají vašim dobrodružstvím pořádnou šťávu. Milovníci drobných žlutých hrdinů si zamilují stavění motorky a přehrávání oblíbených scén z filmu Mimoni: Padouch přichází.

S touto sadou si děti mohou hrát na nespočet způsobů. Gru je na své misi a děti mu mohou pomoci – ať už posadí mimoně dopředu na motorku, nebo je budou táhnout na raketových bruslích, určitě si užijí spoustu legrace. A až bude po všem, mohou děti odměnit své malé hrdiny lahodným banánem. Akční stavebnice motorky inspirované filmy s mimoni, v níž nechybí figurky Grua, Stuarta a Boba. Děti se pustí do zběsilých honiček při přehrávání epických scén z filmu Mimoni: Padouch přichází. • Model motorky podněcuje k hraní příběhů. A se 3 figurkami, včetně exkluzivní Lego minifigurky Grua, která je k dispozici pouze v této sadě, se děti vydají na spoustu dobrodružství. 

Motorka měří přes 10 cm na výšku, 13 cm na délku a 5 cm na šířku.

Počet dílků: 136

Návod Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné aplikaci Lego Life, naučí děti stavět, pomůže jim osvojit si nové dovednosti a umožní jim zažít radost z dokončení modelu bez cizí pomoci. Každá ze stavebnic Lego Mimoni přináší zábavné postavičky a inspiruje děti k přehrávání scén z filmu Mimoni: Padouch přichází. Lego kostky a stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i kritéria kvality společnosti Lego Group. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky stavebnic z řady Lego Mimoni jsou důkladně testovány, aby se zajistilo, že každý model splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

 

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám