LEGO Star Wars 75288 - AT-AT

Připomeňte si bitvu na planetě Hoth a další scény z klasické trilogie Star Wars s touto dětskou Lego stavebnicí AT-AT! 
EAN: 5702016617320
Kód 1: 2275288
Kód 2: 75288LEG
3 565 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si bitvu na planetě Hoth a další scény z klasické trilogie Star Wars s touto dětskou Lego stavebnicí AT-AT! Jednotlivé části chodícího terénního obrněného transportéru lze pro lepší přístup otevřít. Model je navíc vybaven pružinovými vystřelovači a speederovou motorkou. Fanoušci si jistě zamilují i autentické prvky, jako je například naviják, který vytáhne Lukea a jeho tepelný detonátor nahoru.

Tato akční stavebnice obsahuje šest Lego minifigurek – Lukea Skywalkera, generála Veerse, dva řidiče chodce AT-AT a dva snowtroopery. K dispozici jsou zbraně, včetně Lukeova světelného meče a trojnožkových pušek snowtrooperů, které inspirují k misím z vesmíru Star Wars.

Jedná se o skvělý tip na dárek pro každého sběratele Lego Star Wars modelů. Vhodné pro samostatné i skupinové hraní. Stavebnice Lego Star Wars prostě zbožňujeme! Společnost Lego Group vyrábí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí a řada Lego Star Wars zaznamenala obrovský úspěch. Kdo by je nemiloval?

Rozměry kusového balení: 37 x 58 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 10 let
Načítám