LEGO Star Wars 75286 - Stíhačka generála Grievouse

Otevřete dětem bránu do galaxie plné kreativních dobrodružství s tímto úchvatným modelem vesmírné lodi od Lego Star Wars: Stíhačka Generála Grievouse!
EAN: 5702016617306
Kód 1: 2275286
Kód 2: 75286LEG
1 959 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem bránu do galaxie plné kreativních dobrodružství s tímto úchvatným modelem vesmírné lodi od Lego Star Wars: Stíhačka Generála Grievouse! Fanoušci si zamilují autentické prvky podněcující k tvořivému hraní, jako jsou otevírací kokpit, pružinové vystřelovače a zasouvací podvozek. 

Součástí této stavebnice jsou tři Lego minifigurky – generál Grievous, Obi-Wan Kenobi a klonovaný výsadkář. Nechybí ani potřebné zbraně, díky nimž se děti mohouponořit do klasických akčních bitev z filmu Star Wars: Pomsta Sithů nebo si vymýšlet vlastní, originální příběhy.

Super tip na dárek pro všechny malé fanoušky ságy Star Wars. S touto stavebnicí si lze hrát jak o samotě, tak ve skupině. Jedná se o vynikající přírůstek do každé Lego sbírky. Akce ze ságy Star Wars ve stylu Lego stavebnic! Společnost Lego Group vyrábí repliky kultovních bojových lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již od roku 1999. Tato řada obsahující pestrou škáluzábavných stavebnic, které ohromí fanoušky všech věkových kategorií, zaznamenala obrovský úspěch.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám