LEGO Star Wars 75284 - Přepravní loď rytířů z Renu

Fanoušci mohou znovu prožít epické akční scény z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera s touto Lego stavebnicí Přepravní loď rytířů z Renu.
EAN: 5702016617283
Kód 1: 2275284
Kód 2: 75284LEG
1 779 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci mohou znovu prožít epické akční scény z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera s touto Lego stavebnicí Přepravní loď rytířů z Renu. Ukryté ližiny na spodní straně této vesmírné lodi padouchů ze ságy Star Wars vytvářejí efekt vznášení. Model má navíc dva otevírací kokpity pro rytíře z Renu, prostor pro zajatou Lego minifigurku a dva pružinové vystřelovače inspirující ke kreativnímu hraní. Rytíři z Renu proti Rey

Tato stavebnice s modelem vesmírné lodi se hodí jak pro samostatné, tak skupinové hraní. Součástí jsou tři Lego Star Wars minifigurky – Rey a 2 rytíři z Renu – pro akční bitvy. Lze ji parádně kombinovat s ostatními Lego Star Wars stavebnicemi pro ještě více kreativní zábavy. Mezi misemi si ji navíc můžete vystavit v jakékoli místnosti a mít jistotu, že se stane středem pozornosti.

Skvělé dárky! Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. LEGO Star Wars je nyní nejúspěšnější řadou se špičkovými narozeninovými, vánočními a jinými překvapivými dárky pro děti a dospělé.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám