LEGO Star Wars 75281 - Anakinova jediská stíhačka

Malí rytíři Jedi se mohou vžít do role Anakina Skywalkera a vrhnout se do akce v jeho jediské stíhačce v této akční stavebnici od Lego Star Wars.
EAN: 5702016617252
Kód 1: 2275281
Kód 2: 75281LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí rytíři Jedi se mohou vžít do role Anakina Skywalkera a vrhnout se do akce v jeho jediské stíhačce v této akční stavebnici od Lego Star Wars. Tento model nabízí celou řadu funkcí inspirujících ke kreativnímu hraní, včetně otevíracího kokpitu pro Lego  minifigurku, pružinových vystřelovačů, sklopných klapek křídel s prostorem pro R2-D2 a úchytek pro náhradní munici a Anakinův světelný meč.

Stavebnice obsahuje Lego minifigurku Anakina Skywalkera a Lego figurku droida R2-D2 pro přehrávání scén z filmu Star Wars: Pomsta Sithů a seriálu Star Wars: Klonové války.

Tato zábavná stavebnice je vhodná pro hraní o samotě i ve skupině a lze ji kombinovat s ostatními sadami od Lego Star Wars pro ještě více galaktických dobrodružství a kreativní zábavu. Galaxie plná zábavy! Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Stavebnice od Lego Star Wars jsou velmi populární jako skvělé tipy na dárky pro fanoušky všech věkových kategorií a vkusů.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 7 let
Načítám