LEGO Star Wars 75279 - Adventní kalendář

Děti se mohou v předvánočním období každé ráno hned po probuzení těšit na nový dárek díky stavebnici Adventní kalendář  od Lego Star Wars pro rok 2020. 
EAN: 5702016617085
Kód 1: 2275279
Kód 2: 75279LEG
759 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti se mohou v předvánočním období každé ráno hned po probuzení těšit na nový dárek díky stavebnici Adventní kalendář od Lego Star Wars pro rok 2020. Za každými z 24 dvířek se ukrývá Lego minifigurka z filmů Star Wars, Lego figurka, sestavitelná kosmická loď, vozidlo nebo místo. Hledejte také kód pro odemknutí obsahu hry Star Wars: The Skywalker Saga. Rychlé modely, neomezená kreativní zábava Těšit se můžete na šest Lego minifigurek a šest Lego figurek, jako jsou například Darth Vader ve vánočním svetru a D-O s vánoční čepičkou. Dále na vás čeká rozkládací herní podložka s obrázkem lodi Millennium Falcon s vánočním osvětlením pro kreativní hraní. Mezi 12 minimodely v tomto vánočním kalendáři najdete Anakinův kluzák, loď Republiky a Darth Vaderův hrad.

Skvělé nápady na skvělé dárky. Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Stavebnice od LEGO Star Wars jsou mimořádně oblíbené a vhodné jako zábavný vánoční dárek pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám