LEGO Star Wars 75271 - Pozemní spídr Luka Skywalkera

Mladí rytíři Jedi se budou nadšeně prohánět pouští na planetě Tatooine s tímto sběratelským modelem Pozemní speeder X-34 Luka Skywalkera od Lego Star Wars, který je novinkou pro leden 2020! 
EAN: 5702016617177
Kód 1: 2275271
Kód 2: 75271LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Mladí rytíři Jedi se budou nadšeně prohánět pouští na planetě Tatooine s tímto sběratelským modelem Pozemní speeder X-34 Luka Skywalkera od Lego Star Wars, který je novinkou pro leden 2020! Je ještě propracovanější a nabízí prostor pro minifigurky Luka a C-3PO, otevírací kufr s makro-dalekohledem a držák na Lukovu blasterovou pušku pro kreativní hraní. A děti si navíc mohou přehrávat akci z filmu Star Wars: Nová naděje se skládacím úkrytem v jeskyni pro ozbrojenou minifigurky Jawy.

Prohánějte se rozpálenou pouští na planetě Tatooine s Lukem Skywalkerem a C-3PO na Lukově úžasném pozemním speederu! Ale dávejte pozor – nebezpečí číhá na každém kroku, proto si vezměte makro-dalekohled z kufru. Pozor na Jawu, který se skrývá v jeskyni a je připravený přepadnout naše hrdiny. Popadněte Lukovu blasterovou pušku, utkejte se s pouštním mrchožroutem a utečte do bezpečí!

Další dimenze! Intuitivní návod Instructions PLUS je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life pro tuto oblíbenou stavebnici ze světa Star Wars. I menší děti tak mohou model snadno přibližovat, otáčet a prohlížet si jej, zatímco na něm pracují. Paráda! Galaxie plná zábavy! Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Stavebnice od Lego Star Wars jsou velmi populární jako skvělé tipy na dárky pro fanoušky všech věkových kategorií a vkusů.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 7 let
Načítám