LEGO Star Wars 75270 - Příbytek Obi-Wana

Váš malý mistr Jedi si zamiluje tuto propracovanou stavebnici Obi-Wanova chýše od Lego Star Wars. Z důvodu lepšího přístupu je chýše rozkládací a nabízí spoustu zábavných doplňků, které podporují dětskou kreativitu. 
EAN: 5702016617160
Kód 1: 2275270
Kód 2: 75270LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Váš malý mistr Jedi si zamiluje tuto propracovanou stavebnici Obi-Wanova chýše od Lego Star Wars. Z důvodu lepšího přístupu je chýše rozkládací a nabízí spoustu zábavných doplňků, které podporují dětskou kreativitu. Patří mezi ně například tréninkový droid a hologram princezny Leii, který je novinkou pro leden 2020. Děti si tak mohou přehrávat klasické scény z filmu Star Wars: Nová naděje.

Tato parádní stavebnice pro děti zahrnuje minifigurky kultovních Star Wars hrdinů Obi-Wana Kenobi a Lukea Skywalkera se světelnými meči, R2-D2, a k tomu navíc tuskenského válečníka. Pozor, mladí rytíři Jedi! Připojte se k Lukeovi Skywalkerovi v Obi-Wanově příbytku na pouštní planetě Tatooine a věnujte se výcviku na mistra Jedi. Pracujte na svých dovednostech se světelným mečem s pomocí tréninkového droidu. Prohlédněte si hologramovou zprávu od princezny Leii, kterou přehraje R2-D2. A sledujte okolí makro-dalekohledem – tuskenští válečníci mohou kdykoli zaútočit!

Extra zábava! Pokyny Instructions PLUS představují interaktivní návod, s nímž bude sestavování této začátečnické Star Wars sady ještě zábavnější. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby i malé děti mohly stavět nezávisle. Radost ze stavebnic od Lego Star Wars! Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars. Lego Star Wars je nejpopulárnější řadou s širokým výběrem stavebnic a dárků, které udělají radost fanouškům všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 7 let
Načítám