LEGO Star Wars 75269 - Duel na planetě Mustafar

Zopakujte si nezapomenutelný duel na planetě Mustafar mezi Anakinem Skywalkerem a Obi-Wanem Kenobi z filmu Star Wars: Pomsta Sithů s touto akční sadou od Lego Star Wars! 
EAN: 5702016617153
Kód 1: 2275269
Kód 2: 75269LEG
579 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zopakujte si nezapomenutelný duel na planetě Mustafar mezi Anakinem Skywalkerem a Obi-Wanem Kenobi z filmu Star Wars: Pomsta Sithů s touto akční sadou od LegoStar Wars! Sestavitelný důl na planetě Mustafar nabízí posuvné a otočné plošiny pro souboj 2 minifigurek se světelnými meči. Tento sestavitelný model je zároveň rozkládací a nabízí funkci vybuchující lávy, která inspiruje k neomezeným dobrodružstvím.

Připravte si světelné meče na ostrý souboj mezi mistrem Jedi Obi-Wanem Kenobi a Anakinem Skywalkerem! Naskočte na servisní platformu a důlního droida a utkejte se s protivníkem nad rudou, rozžhavenou lávou. Vrhněte se do útoku na posuvných a otočných deskách. Pozor na vybuchující lávu. Důl na planetě Mustafar můžete rozložit a vychutnat si tak neomezenou bitevní akci s kamarády. Zvítězí však dobro, nebo zlo? To záleží jen na vás!

Interaktivní návod! Součástí této Lego sady je tištěný návod na stavění. Děti mohou rovněž využít návod Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a který jim umožní přibližovat, otáčet a vizualizovat důl, zatímco jej sestavují. Paráda! S láskou z vesmíru Lego Star Wars! Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z vesmíru Star Wars. Je zde široká řada stavebnic, které představují skvělé tipy na dárky pro fanoušky všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 7 let
Načítám