LEGO Star Wars 75268 - Sněžný spídr

Uveďte malé děti vzrušujícím způsobem do světa Lego Star Wars s touto stavebnicí Snowspeeder pro děti ve věku 4 a více let.
EAN: 5702016617146
Kód 1: 2275268
Kód 2: 75268LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte malé děti vzrušujícím způsobem do světa Lego Star Wars s touto stavebnicí Snowspeeder pro děti ve věku 4 a více let. Snowspeeder, základna Echo i speederová motorka jsou snadno sestavitelné a nabízejí úžasné zbraně, včetně vystřelovače disků. K dispozici jsou také 2 minifigurky ze světa Star Wars – pilot Odboje Wedge Antilles a Snowtrooper – inspirující k dobrodružnému hraní.

Voláme všechny hrdiny Odboje! Pomozte pilotovi Wedge Antillesovi ubránit základnu Echo před útoky zlého Impéria! Najděte speederovou motorku snowtroopera pomocí radaru obranné stanice. Palte z laserového vystřelovače disků na narušitele. Pak naskočte do Wedgeova úžasného snowspeederu a vydejte se za padouchem! Zvítězíte v bitvě o planetu Hoth?

Vyzkoušejte návod Instructions PLUS! Návod Instructions PLUS nabízí digitální, interaktivní pokyny pro sestavení těchto modelů. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety a nabízí nástroje přibližování a otáčení, které dětem pomohou při sestavování Lego modelů.

Vítejte v kategorii 4+! Stavebnice od Lego Star Wars pro děti od 4 let uvedou předškoláky do světa Star Wars s jeho hrdiny a padouchy. Podložka pro začátečníky pak pomůže i těm, kteří staví poprvé, zažít radost ze stavění budov, vozidel a dalších modelů.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 4 let
Načítám