LEGO Star Wars 75267 - Bitevní balíček Mandalorianů

Na malé děti čekají neomezená dobrodružství při budování vlastní armády s touto sadou Bitevní balíček Mandalorianů!
EAN: 5702016617139
Kód 1: 2275267
Kód 2: 75267LEG
13,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Na malé děti čekají neomezená dobrodružství při budování vlastní armády s touto sadou Bitevní balíček Mandalorianů!

Tato kompaktní stavebnice zahrnuje čtyři Lego Star Wars minifigurky mandaloriánských válečníků s vystřelovacími blastery, sestavitelnou obrannou pevností a mandaloriánskou speederovou motorkou se dvěma vystřelovači. Dětská představivost se tak může rozběhnout naplno.

Sestavte si vlastní mandaloriánskou armádu ze světa Star Wars a ukažte, že jste legendárním válečníkem! Postavte obrannou tvrz a vyzbrojte vojáky blastery. Kromě toho se do bitvy můžete vrhnout na speederu s vystřelovači. Tato palebná síla nedává nepřátelským útočníkům sebemenší šanci! Přehrajte si velkolepé scény z televizního seriálu Star Wars: The Mandalorian nebo si vymyslete nová dobrodružství. Generálem jste vy, takže je rozhodnutí na vás!

Další dimenze! Tištěný návod, který je součástí všech Lego sad, je sice snadno srozumitelný, avšak interaktivní pokyny Instructions PLUS dostupné v bezplatné aplikaci Lego Life posouvají stavění na novou úroveň. I malé děti mohou jednoduše přibližovat, otáčet a zobrazovat svůj model, zatímco pracují na skutečné verzi. Paráda! Akce ze ságy Star Wars ve stylu Lego stavebnic! Společnost Lego Group vyrábí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí. K dispozici je široká řada sad vhodných ke hraní a vystavení, které lze použít jako dárek k Vánocům, narozeninám nebo jiné speciální příležitosti pro fanoušky všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám