LEGO Star Wars 75266 - Bitevní balíček sithských jednotek

Malé děti si mohou vytvořit vlastní armádu Prvního řádu a dovést její vojáky na speederech do bitvy v této Lego sadě Bitevní balíček sithských jednotek! 
EAN: 5702016617122
Kód 1: 2275266
Kód 2: 75266LEG
355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malé děti si mohou vytvořit vlastní armádu Prvního řádu a dovést její vojáky na speederech do bitvy v této Lego sadě Bitevní balíček sithských jednotek!

Tato akční stavebnice na motivy filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera obsahuje důstojníka Prvního řádu, vojáka Sithů a 2 minifigurky sithských letců s vystřelovacími blastery (blaster lze připevnit ke speederu Stromtroopera z Lego kostek), a k tomu navíc oblek s tryskami pro kreativní hraní. Staňte se důstojníkem Prvního řádu a doveďte vojáky do bitvy s touto úžasnou sadou Bitevní balíček sithských jednotek od Lego Star Wars! Vyzbrojte troopery vystřelovacími blastery. Připojte blaster k přední část speederu, aby byl kdykoli připraven k palbě. Vtrhněte na nepřátelské území a zaútočte ze vzduchu s tryskovými troopery. Dokáže vás někdo zastavit?

Instructions PLUS! Prohlédněte si digitální návod Instructions PLUS dostupný v rámci bezplatné aplikace Lego Life pro tento model vozu stormtroopera Prvního řádu. Nástroje přibližování, otáčení a zobrazování speederu Prvního řádu dětem pomohou sebevědomě postavit skutečný model. Vesmír Lego Star Wars! Společnost Lego Group vyrábí úžasné repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí. Lego Star Wars je nyní velmi úspěšnou řadou, která nabízí stavebnice pro děti a tipy na dárky, jež potěší fanoušky všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám