LEGO Star Wars 75265 - Mikrostíhačka T-16 Skyhopper vs. Bantha

Uveďte malé děti vzrušujícím způsobem do světa Lego Star Wars s touto stavebnicí Mikrostíhačka T-16 Skyhopper vs. Bantha. 
EAN: 5702016617115
Kód 1: 2275265
Kód 2: 75265LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte malé děti vzrušujícím způsobem do světa Lego Star Wars s touto stavebnicí Mikrostíhačka T-16 Skyhopper vs. Bantha. Modely Banthy a stíhačky Skyhopper s vystřelovači inspirované filmem Star Wars: Nová naděje jsou snadno sestavitelné, takže se lze rychle vrhnout do bitev. Vhodné pro samostatné nebo skupinové hraní. Děti mohou spojit své síly s pilotem stíhačky Skyhopper nebo tuskenským válečníkem a dojet do bitvy na hřbetu Banthy.

Jde do tuhého! Připravte se na souboj stíhačky T-16 Skyhopper s Banthou v tatooinské poušti! Naskočte do sedla mocné Banthy s tuskenským válečníkem. Nebo spojte síly s pilotem Skyhopperu a palte z vystřelovačů na nepřítele. Přehrávejte si epické akční scény z filmu Star Wars: Nová naděje. Kdo vyhraje bitvu? To záleží jen na vás!

Instructions PLUS! Návod Instructions PLUS nabízí digitální, interaktivní pokyny pro sestavení této populární, sběratelské Star Wars stavebnice. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby Lego modely mohly stavět i malé děti. Super! Vynikající dárky!

Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Lego Star Wars je nyní nejúspěšnější řadou se špičkovými narozeninovými, vánočními a jinými překvapivými dárky pro děti a dospělé.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám