LEGO Star Wars 75264 - Mikrostíhačka Kylo Rena

Otevřete malým dětem bránu do galaxie plné dobrodružství se stavebnicí Mikrostíhačka Kylo Rena z filmu Lego Star Wars: Vzestup Skywalkera. 
EAN: 5702016617108
Kód 1: 2275264
Kód 2: 75264LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete malým dětem bránu do galaxie plné dobrodružství se stavebnicí Mikrostíhačka Kylo Rena z filmu Lego Star Wars: Vzestup Skywalkera. Rychle sestavitelný raketoplán ze světa Star Wars nabízí skládací křídla pro režim letu a přistání, a k tomu navíc dva vystřelovače pro akční bitvy. Tuto kompaktní sběratelskou stavebnici doplňuje minifigurka kultovní postavy Kylo Rena ze světa Star Wars se světelným mečem.

Přibližujte, otáčejte a vizualizujte! Pokyny Instructions PLUS jsou k dispozici v rámci aplikace Lego Life! Děti si mohou přibližovat, otáčet a vizualizovat raketoplán řady Y. Proces stavění se tak stane snazším a přístupnějším i pro menší děti. Paráda! Vydejte se do vesmíru Lego Star Wars Společnost Lego Group vyrábí již více než dvě desetiletí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Lego Star Wars je nyní mimořádně úspěšná řada s narozeninovými a vánočními dárky, ale i dárky pro jakoukoli speciální příležitost pro děti všech věkových kategorií. Tak proč se do toho nezapojit?

Staňte se velitelem misí Prvního řádu s raketoplánem Kylo Rena! Vzlétněte ze základny Hvězdovrah a složte křídla do letového režimu. Palte z vystřelovačů na kosmické lodě Odboje. Přistaňte s raketoplánem a zaútočte světelným mečem Kylo Rena. Přehrávejte si epické bitvy z filmu: Vzestup Skywalkera nebo si vymýšlejte vlastní galaktická dobrodružství… Dokážete ale porazit Odboj?

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám