LEGO Star Wars 75263 - Mikrostíhačka Odboje Y-wing

Uveďte vaše dítě do světa stavebnic od Lego Star Wars s tímto snadno sestavitelným modelem Mikrostíhačka Y-wing Odboje z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. 
EAN: 5702016617092
Kód 1: 2275263
Kód 2: 75263LEG
9,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte vaše dítě do světa stavebnic od Lego Star Wars s tímto snadno sestavitelným modelem  Mikrostíhačka Y-wing Odboje z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. Stíhačka Y-wing v červeno-bílé barevné kombinaci, která představuje novinku pro leden 2020, nabízí také vystřelovací rakety a otočnou střílnu pro akční bitvy.

Pozor, hrdinové Odboje! Spojte síly se Zorii Bliss a bojujte proti zlému Impériu v mikrostíhačce Y-wing! Naskočte do kokpitu, nastartujte motory a odleťte do vesmíru. Namiřte zbraně na nepřátele a odpalte vystřelovací rakety. Až bitvu vyhrajete, vraťte se zpátky na základnu, opravte stíhačku a pochlubte se s ní kamarádům!

Děti si dále mohou hrát na statečné piloty Odboje s minifigurkou Zorii Bliss. Vstupte do světa digitálního hraní! Tato stavebnice představuje skvělý tip na dárek pro mladé fanoušky Lego Star Wars. Návod Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné aplikaci Lego Life, nabízí vzrušující možnost interaktivního stavění. Zobrazovací nástroje přibližování a otáčení pomohou i začínajícím stavitelům získat pocit samostatnosti… a cítit se jako rytíř Jedi! Vítejte ve vesmíru Lego Star Wars. Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z vesmíru Star Wars. Lego Star Wars je nyní nejúspěšnější řadou, která osloví všechny věkové kategorie. Kdo by je nemiloval? 

Rozměry kusového balení: 15 x 5 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 6 let
Načítám