LEGO Star Wars Boost 75253 - Velitel droidů

Uveďte vašeho fanouška série Star Wars do bohaté galaxie z Lego kostek plné roztomilých droidů, vzrušujících misí a zábavného programování pro děti se sadou Lego Star Wars BOOST Droidí velitel. 
EAN: 5702016369854
Kód 1: 2275253
Kód 2: 75253LEG
5 345 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte vašeho fanouška série Star Wars do bohaté galaxie z Lego kostek plné roztomilých droidů, vzrušujících misí a zábavného programování pro děti se sadou Lego Star Wars BOOST Droidí velitel. Tato interaktivní robotická hračka umožní vašemu dítěti velet třem droidům od Lego Star Wars ovládaným aplikací: Jsou jimi R2-D2, kráčející droid a myší droid. Každý z nich má vlastní osobnost a jedinečné dovednosti. Pomocí bezplatné aplikace Lego BOOST Star Wars může váš mladý stavitel postavit droida, vložit speciální kostku Move Hub ovládanou přes Bluetooth do robota, který vyřeší každou misi, a oživit ho díky intuitivnímu programovacímu prostředí typu přetáhnout a pustit (seznam kompatibilních zařízení najdete na Lego.com/devicecheck). Vaše dítě pak může v průběhu více než 40 vzrušujících misí stavět nástroje, zbraně, terče, překážky a mnohem víc – určitě se mu to bude líbit!  Vydejte se na planetu Alderaan, Hvězdu smrti a spoustu dalších vzrušujících míst v aplikaci a ovládejte droidy, kteří vyřeší více než 40 náročných misí buď za Povstaleckou alianci, nebo za mocné Impérium. Stavěj a připojuj raketové motory, vystřelovač dortů, katapult a mnohem víc. Pak naprogramujte vašeho droida pomocí aplikace tak, aby prováděl špionáž v Impériu, absolvoval bitevní výcvik a dešifroval zprávu pro princeznu Leiu… kdo ví, jaké další postavy Lego Star Wars potkáte na cestě galaxií. Připravte droidy, veliteli!

Tato sada představuje skvělý narozeninový nebo vánoční dárek, nebo prostě jen dárek pro každou příležitost. Zároveň dětem pomáhá s rozvojem kritického myšlení a schopností týkajících se řešení problémů, uvádí je do problematiky inženýrství a robotiky a v neposlední řadě jim umožňuje hrát si v bohaté a rozlehlé galaxii plné nezapomenutelných ikon, jako jsou Luke Skywalker, stíhačky X-Wing, Hvězda smrti a spousta dalších.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 8 let
Načítám