LEGO Star Wars 75235 - Útěk z příkopu se stíhačkou X-Wing

Dopřejte vašemu dítěti možnost přehrát si nezapomenutelná vesmírná dobrodružství Lego Star Wars se sadou Průlet stíhačkou X-Wing. 
EAN: 5702016370416
Kód 1: 2275235
Kód 2: 75235LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte vašemu dítěti možnost přehrát si nezapomenutelná vesmírná dobrodružství Lego Star Wars se sadou Průlet stíhačkou X-Wing.

Tato sada Lego 4+ je navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro menší děti.

Sada obsahuje dvě Lego Star Wars minifigurky: Luka Skywalkera v obleku pilota stíhačky X-Wing a stormtroopera, a k tomu navíc Lego figurku R2-D2. Tato sada obsahuje snadno sestavitelnou stíhačku X-Wing a věž s vystřelovači disků. Stíhačka X-Wing, kterou znáte ze senzačního filmu Star Wars: Nová naděje, obsahuje rozevírací křídla a kokpit, do něhož lze posadit Luka, a podložku pro začátečníky, která vašemu dítěti umožní začít stavět a hrát si ve vzrušující a velmi vzdálené galaxii Lego Star Wars. Mezi zbraně patří Lukeův světelný meč a stromtrooperův blaster. 

Lego Star Wars stavebnice X-Wing měří přes 9 cm na výšku, 15 cm na délku a 18 cm na šířku.

Lego sady 4+ představují dětem svět filmových hrdinů, známých televizních postav a hrdinů všedního dne. Lego sady 4+ bývaly dříve označovány jako Lego Juniors a jsou kompatibilní se všemi ostatními Lego stavebnicemi.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 4 let
Načítám