LEGO Ninjago 71719 - Zaneův nindžorožec

Malí nindžové si zamilují stavebnici Lego Ninjago Zaneův nindžorožec, ve které najdou čtyři sestavitelné figurky, pro kreativní zábavu v jednom nebo s kamarády. 
EAN: 5702016617047
Kód 1: 2271719
Kód 2: 71719LEG
1 245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí nindžové si zamilují stavebnici Lego Ninjago Zaneův nindžorožec, ve které najdou čtyři sestavitelné figurky, pro kreativní zábavu v jednom nebo s kamarády. Ponoří se do vzrušujícího světa fantazie a pomohou Coleovi a Zaneovi utéct z hrozivé jeskyně Shintaro.

V sadě najdete Zanea, Colea a nindžorožce a jejich protivníky Ginkla a Glecka, se kterými se utkají v podzemní pevnosti. Součástí Ninjago stolní hry je také spinner pro roztočení kostek. 

Lego Ninjago nindžorožec měří přes 18 cm na výšku, 26 cm na délku a 7 cm na šířku. 

Počet dílků: 616

Úžasná stavebnice a stolní hra s nindži v jednom. Tato Ninjago sada, v níž nechybí Zane, je zároveň Lego stolní hrou s nindžovskými kostkami a pevností se speciální pastí. Děti roztočí kostky a pustí se do hry – musí se vyhnout pasti, dostat se přes nepřátele a získat ceněnou Slonovinovou čepel vysvobození. Stavebnici můžete nakombinovat s dalšími LEGO sadami a vytvořit tak obří stolní hru. Úchvatné stavebnice pro děti. Stavebnice Lego Ninjago děti přenesou do tajemného světa plného dobrodružství, v němž se vžijí do role nindža hrdinů a postaví se silám zla. Pestrá škála modelů, mezi kterými nechybí roboti, draci, lodě, stíhačky a spousta dalšího, dětem zaručí dlouho hodiny nekončící zábavy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám