LEGO Ninjago 71716 - Lloydův avatar - arkádový automat

Tento úžasný herní automat přenese děti z městečka Ninjago City do světa Prime Empire. 
EAN: 5702016617016
Kód 1: 2271716
Kód 2: 71716LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tento úžasný herní automat přenese děti z městečka Ninjago City do světa Prime Empire.

Fanoušci seriálu Ninjago se nechají inspirovat tímto herním automatem a 2 figurkami z videohry: digitální verzí Lloyda a Lloydovým druhým já s netopýrem vyrobeným exkluzivně pro tuto sadu. Mohou si tak hrát a přehrávat vzrušující příběhy. Nejlepší hračky pro děti. Poté, co se děti odváží do světa Prime Empire, si mohou zvolit postavu, za kterou chtějí hrát, včetně vlastního nindža avatara. To jim nabízí skvělou příležitost projevit svou fantazii a kreativitu prostřednictvím nálepek a doplňků. Zadní část herního automatu lze otevřít a uložit do ní akční figurky nindžů, jejich zbraně a doplňky.

Spojte síly s digitálním Lloydem a vyřešte záhadu v městečku Ninjago City! Přijdete na to, odkud se tyto herní automaty berou a proč hráči mizí? Nechte se herním automatem teleportovat do světa Prime Empire a postavte se nebezpečnému Unagamimu! Kým budete ve světě Prime Empire? Až se stanete součástí hry, můžete si navrhnout a přizpůsobit vlastního avatara.

Herní automat měří 8 cm na výšku, 5 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 48

Sady od Lego Ninjago dávají dětem možnost vstoupit do vzrušujícího světa, v němž se mohou naplno ponořit do nezávislého hraní nebo se bavit s kamarády jako tým nindža hrdinů, kteří bojují proti zlým silám. Děti budou uneseny z těchto nindža stavebnic, včetně aut, tryskových vozidel, draků, sestavitelných figurek a tak dále.

Rozměry kusového balení: 25 x 8 x 11 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám