LEGO Ninjago 71715 - Jayův avatar - arkádový automat

Bránou do vzrušujícího nového světa videohry v Prime Empire je tento úžasný herní automat. 
EAN: 5702016617009
Kód 1: 2271715
Kód 2: 71715LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Bránou do vzrušujícího nového světa videohry v Prime Empire je tento úžasný herní automat.

Fanoušci seriálu Ninjago  si zamilují vymýšlení příběhů s tímto herním automatem a 2 figurkami z videohry: digitální verzí Jaye a Jayovým druhým já s kytarou vyrobeným exkluzivně pro tuto sadu. Nejlepší nindžovské stavebnice! Tato Ninjago sada dětem přináší možnost vybrat si vlastního avatara, tedy postavu, kterou chtějí být ve světě Prime Empire. Nálepky a doplňky jim dále umožňují projevit kreativitu. Zadní část herního automatu lze otevřít. Děti do ní mohou uložit akční figurky nindžů a zbraně.

Po celém městečku Ninjago City se ztrácejí hráči! Spojte síly s digitální verzí Jaye, vydejte se po jejich stopách do nebezpečného světa videohry Prime Empire a pomozte vyřešit záhadu. Jakou postavu si zvolíte? Až se stanete součástí hry, můžete si navrhnout a přizpůsobit vlastního avatara. Ponořte se do tohoto světa po boku digitální verze Jaye a postavte se silám zla.

Herní automat měří 5 cm na výšku, 8 cm na délku a 6 cm na šířku.

Počet dílků: 47

Tuto cool nindžovskou stavebnici si fanoušci seriálu Ninjago jednoduše zamilují! Perfektní nindžovské stavebnice pro děti. Nindžovské Lego stavebnice dávají dětem možnost vstoupit do vzrušujícího světa, v němž se mohou naplno ponořit do nezávislého hraní nebo se bavit s kamarády jako tým nindžů, kteří bojují proti zlým silám. Děti budou uneseny z těchto nindža stavebnic, včetně aut, tryskových vozidel, draků, sestavitelných figurek a tak dále.

Rozměry kusového balení: 25 x 8 x 11 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám