LEGO Ninjago 71714 - Kaiův avatar - arkádový automat

Tento parádní herní automat se dvěma minifigurkami je bránou do světa videohry Prime Empire. 
EAN: 5702016616996
Kód 1: 2271714
Kód 2: 71714LEG
9,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tento parádní herní automat se dvěma minifigurkami je bránou do světa videohry Prime Empire.

Malé děti si zamilují přehrávání napínavých příběhů se dvěma figurkami z videohry: Ninjago digitální verzí Kaie a exkluzivním Kaiovým druhým já vyrobeným speciálně pro tuto stavebnici. Tato Ninjago sada zaručuje celou řadu možností a spoustu hodin neutuchající zábavy. Nejlepší akční figurky nindžů Ve světě Prime Empire si děti vyberou postavu, kterou chtějí být, a svého vlastního nindža avatara pro dobrodružství v tajemném novém světě. Mohou tak libovolně projevit svou kreativitu. Zadní část herního automatu lze otevřít a uložit do ní akční figurky nindžů, zbraně a doplňky.

Pomozte Kaiovi vyřešit záhadu, proč z městečka NINJAGO® City mizí všichni hráči! Dostaňte se přes herní automat do nebezpečného světa videohry Prime Empire a postavte se zlému Unagamimu a jeho nohsledům. Kým budete ve světě Prime Empire? Můžete si navrhnout svou postavu a vybrat si zbraň, s níž se pustíte do této vzrušující videohry.

 Herní automat měří 8 cm na výšku, 5 cm na délku a 2 cm na šířku.

Počet dílků: 49

Sady od Lego Ninjago dávají dětem možnost vstoupit do vzrušujícího světa, v němž se mohou naplno ponořit do nezávislého hraní nebo se bavit s kamarády jako tým nindžů, kteří bojují proti zlým silám. Děti budou uneseny z těchto nindža stavebnic, včetně aut, tryskových vozidel, draků, sestavitelných figurek a tak dále.

Rozměry kusového balení: 25 x 8 x 11 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám