LEGO Ninjago 71712 - Chrám císaře bláznovství

Ohromující nindžovský chrám od Lego Ninjago se šesti minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Colea ze seriálu Ninjago a zlého vládce světa Prime Empire Unagamiho. 
EAN: 5702016616989
Kód 1: 2271712
Kód 2: 71712LEG
1 959 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ohromující nindžovský chrám od Lego Ninjago se šesti minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Colea ze seriálu Ninjago a zlého vládce světa Prime Empire Unagamiho.

Spojte síly s digitální verzí Jaye, Lloyda a Colea a utkejte se s Unagamim v jeho nebezpečném chrámu v závěrečné bitvě ve světě Prime Empire. Buďte opatrní, až polezete na zrádnou věž, a vyhněte se výbušninám. Dejte pozor, ať si vás nevšimne Sushimi. Až budete nahoře, použijte všechny tři speciální meče key-tana a odemkněte poslední bránu do Unagamiho tajné komnaty. Pokud chtějí nindžové svou misi dokončit, musejí ho porazit!

Chrám měří 38 cm na výšku, 22 cm na délku a 28 cm na šířku.

Počet dílků: 810

Tento model chrámu a minifigurky nindžů přinášejí dobrodružným dětem nekonečné hodiny zábavy při přehrávání napínavé závěrečné bitvy z televizního seriálu. Nejlepší model chrámu Chrám od Lego Ninjago nabízí tvůrčím dětem nejrůznější aktivity a napětí. Budou totiž muset přijít na to, jak se dostat až na jeho střechu. Malí hrdinové se musí vyhnout pastím a použít speciální meče key-tana, aby obešli obávaného Sushimiho v jeho suši kuchyni, než otevřou bránu a odhalí Unagamiho trůn. Náročný a predevším zábavné stavebnice Stavebnice od Lego Ninjago představují ty nejlepší dětské hračky, protože otevírají bránu do fantastického světa nepřetržité akce, kde mohou malí hrdinové bojovat po boku svých nindža kamarádů proti zlým silám. Fanoušci seriálu Nnjago budou uchváceni herními možnostmi akčních sad, včetně nindžovských chrámů, sestavitelných modelů, aut, draků a dalších prvků.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 35 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám