LEGO Ninjago 71711 - Jayův kyberdrak

Tuto stavebnici Jayův kyberdrak od Lego Ninjago s pěti minifigurkami si zamilují fanoušci nindža robotů, kteří s její pomocí mohou vymýšlet vlastní akční příběhy z fantasy světa Prime Empire. 
EAN: 5702016616972
Kód 1: 2271711
Kód 2: 71711LEG
1 245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tuto stavebnici Jayův kyberdrak od Lego Ninjago s pěti minifigurkami si zamilují fanoušci nindža robotů, kteří s její pomocí mohou vymýšlet vlastní akční příběhy z fantasy světa Prime Empire.

Tento úchvatný Lego drak je dobře polohovatelný a z jeho pružinových vystřelovačů lze odpalovat rakety. Nejlepší hračky s draky. S pěti sestavitelnými Ninjago figurkami digitální verze Jaye, digitální verze Nyi, Unagamiho, Richieho a Hausnera se mohou fanoušci nindžů vrhnout do světa videohry Prime Empire a přehrávat si bitvy o žlutý speciální meč key-tana. Do kokpitu tohoto úžasného robotického draka se vejdou dva nindžové. Malé děti tak mohou zapojit svou představivost samy, nebo si mohou hrát s kamarády.

Vrhněte se na Jayově kyberdrakovi do epických a vzrušujících bitev jak ve světě Prime Empire, tak v městečku Ninjago City! Přepněte toto úžasné stvoření do režimu útoku a palte z pružinových vystřelovačů. Spojte síly s digitální verzí Jaye a digitální verzí Nyi a zaútočte na jejich drakovi na nepřátele Unagamiho a jeho nohsledy Richieho a Hausnera. Musíte zvítězit a zmocnit se žlutého speciálního meče key-tana!

Polohovatelný drak měří 12 cm na výšku, 39 cm na délku a 33 cm na šířku.

Počet dílků: 518

Stavebnice od Lego Ninjago přenesou děti do světa plného dobrodružství, v němž mohou spojit síly se svými nindža hrdiny a postavit se silám zla. Fanoušci seriálu NINJAGO nadšeně uvítají možnost hrát si s těmito úchvatnými nindžovskými akčními modely, mezi něž patří nindža auta, draci, chrámy, sestavitelné figurky a mnohem víc.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám