LEGO Ninjago 71710 - Vytuněný nindžabourák

Stavebnice Vytuněný nindžabourák od Lego Ninjago se čtyřmi minifigurkami si jistě získá přízeň fanoušků nindža vozů, kteří mohou nindžabourák přestavět na létající model. 
EAN: 5702016616965
Kód 1: 2271710
Kód 2: 71710LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Vytuněný nindžabourák od Lego Ninjago se čtyřmi minifigurkami si jistě získá přízeň fanoušků nindža vozů, kteří mohou nindžabourák přestavět na létající model.

Prohánějte se nebezpečným terénem ve světě Prime Empire ve vytuněném nindžabouráku! Poté ho přestavte do režimu letu a vzlétněte k oblakům! Scott vyrobil toto těžce obrněné vozidlo a spolu s digitální verzí Kaie musí s jeho pomocí porazit zlé „rudé helmy“. Přidejte se k nim, sveďte souboj o vzácné speciální meče key-tana a unikněte ze světa Prime Empire.

Vytuněný nindžabourák měří 6 cm na výšku, 33 cm na délku a 11 cm na šířku.

Počet dílků: 419

Děti si mohou hrát na Ninjago hrdinu Kaie (v digitální verzi) a osvojit si nindža zásady, mezi něž patří víra v sebe sama a pomoc druhým. Nejlepší modely aut pro děti Díky 4 sestavitelným figurkám, mezi něž patří digitální verze Kaie, Scott a dvě zlé „rudé helmy“ ze seriálu Ninjago, se malé děti mohou ponořit do světa videohry Prime Empire a účastnit se bitev o speciální meč key-tana. Tento model auta, které umí zároveň létat, rozpálí jejich představivost a podnítí v nich touhu věnovat se nezávislému hraní nebo se bavit s přáteli. Perfektní Lego dárek. Stavebnice od Lego Ninjago děti přenesou do tajemného světa plného dobrodružství, v němž mohou spojit síly se svými nindža hrdiny a postavit se silám zla. Fanoušci řady Ninjago uvítají možnost hrát si s těmito úchvatnými akčními modely, mezi něž patří speedery, Ninjago auta, draci, chrámy a sestavitelné figurky.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám