LEGO Ninjago 71708 - Hráčská burza

Je tu báječný nindžovský trh od Lego Ninjago s 9 Lego minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Nyina druhého já, ale také spousty dalších nindžů a padouchů ze světa Ninjago. 
EAN: 5702016616941
Kód 1: 2271708
Kód 2: 71708LEG
799 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Je tu báječný nindžovský trh od Lego Ninjago s 9 Lego minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Nyina druhého já, ale také spousty dalších nindžů a padouchů ze světa NINJAGO. Tyto sběratelské figurky nindžů a spousta cool doplňků umožní fanouškům řady Ninjago dát průchod své fantazii a přehrát si scény z hráčské burzy ve světě Prime Empire.

Vytvořte tým s digitální verzí Jaye, Coleovým druhým já, Nyiným druhým já, Zaneovým růžovým druhým já a jejich spojenci na hráčské burze uvnitř videohry Prime Empire. Můžete si tam vybrat novou zbraň, novou čepici pro účely maskování nebo si koupit sběratelský speciální meč key-tana. Na trhu si dávejte pozor na obávané „rudé helmy“ a zlého Richieho – chtějí se jich zmocnit stejně jako vy. Podaří se vám vyhrát bitvu a utéct?

Stánek se speciálními meči key-tana měří 14 cm na výšku a 9 cm na šířku.

Počet dílků: 218

Vzrušující nový způsob, jak postavit tuto sadu se sběratelskými figurkami nindžů. Návod Instructions PLUS nabízí interaktivní pokyny ohledně sestavení této stavebnice s minifigurkami nindžů. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení. Pomůže tak dětem správně pospojovat Lego kostky. Perfektní stavebnice Stavebnice od Lego Ninjago představují perfektní dárek pro děti. Zavedou je do tajemného světa plného dobrodružství, v němž spojí síly se svými nindža hrdiny a postaví se silám zla. Fanoušci řady Ninjago si užijí hromadu zábavy, zatímco si budou hrát s akčními sadami, včetně figurek, sestavitelných modelů, aut, draků a dalších prvků.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám