LEGO Ninjago 71707 - Kai a robotický tryskáč

Stavebnice Kai a robotický tryskáč představuje ideální narozeninový dárek pro děti, které milují roboty a letadla od Lego Ninjago.
EAN: 5702016616934
Kód 1: 2271707
Kód 2: 71707LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kai a robotický tryskáč představuje ideální narozeninový dárek pro děti, které milují roboty a letadla od Lego Ninjago.

Proleťte se v úžasném robotickém tryskáči digitální verze Kaie v rámci závodu Speedway Five-Billion, získejte jeden ze speciálních mečů key-tana a opusťte svět Prime Empire. Přetvořte mocného robota s digitálními čepelemi na tryskáč a palte z jeho vystřelovačů! Dejte si však pozor na Richieho z Krysí smečky. Pronásleduje digitální verzi Kaie na svém vznášedle a je odhodlán ho porazit. Dokážete ho setřást a vyhrát závod?

Robot měří 16 cm na výšku a 25 cm na šířku.

Počet dílků: 217

Tato sada 2 v 1 rozšiřuje stavitelské a herní možnosti. Děti si mohou vybrat mezi tryskovým letadlem a robotem a vydat se s Kaiem ze seriálu Ninjago na vzrušující dobrodružství do světa Prime Empire. Nový a zábavný způsob, jak sestavovat Lego dárky Návod Instructions PLUS nabízí interaktivní pokyny ohledně sestavení tohoto tryskáče a robota. Užijete si při tom ještě více zábavy než kdy dřív. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby i menší děti mohly stavět nezávisle. Perfektní návod pro sestavení této sady. Nejlepší stavebnice pro děti Stavebnice od Lego Ninjago umožňují dětem vstoupit do záhadného světa, kde se mohou plně oddávat kreativnímu hraní a pomáhat týmu nindža hrdinů v boji proti zlým silám. Děti budou ohromeny možností hrát si s tryskáči, Ninjago roboty, speedery, draky a chrámy.

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám