LEGO Ninjago 71706 - Coleovo rychlé auto

Tato sada Pirát silnic Cole od Lego Ninjago se 2 minifigurkami je ideální pro fanoušky modelů aut a akčních figurek z prostředí Ninjago. 
EAN: 5702016616927
Kód 1: 2271706
Kód 2: 71706LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato sada Pirát silnic Cole od Lego Ninjago se 2 minifigurkami je ideální pro fanoušky modelů aut a akčních figurek z prostředí Ninjago.

Usedněte za volant Coleova rychlého auta a pomozte mu uniknout z nebezpečné videohry Prime Empire. Ale dávejte si pozor! Zlý Hausner nahání digitální verzi Colea na svém vznášedle a chce ho chytit pomocí řetězu a hlavního ovladače. Musíte ho porazit a zmocnit se drahocenného speciálního meče key-tana. Tuto bitvu musí digitální verze Colea vyhrát!

Coleovo auto měří 4 cm na výšku, 10 cm na délku a 6 cm na šířku.

Počet dílků: 52

Děti si jistě zamilují toto snadno sestavitelné auto ze seriálu Ninjago. Mohou si přehrávat příběhy uvnitř videohry Prime Empire s digitální verzí nindža hrdiny Colea ze seriálu Ninjago za volantem tohoto vozu a utkat se s Hausnerem o vzácný speciální meč key-tana. Nový a zábavný způsob stavění! Návod Instructions PLUS nabízí digitální, interaktivní pokyny pro sestavení tohoto modelu auta. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby tento vynikající Lego model mohly postavit i menší děti. Perfektní LEGO dárky Stavebnice od Lego Ninjago pro děti od 4 let otevírají předškolákům bránu do akčního světa, kde se jejich fantazie může vyřádit. Zároveň se tam naučí stavět své oblíbené postavy, vozidla a budovy. Tyto sady s kostkami pro snadný začátek jsou speciálně navrženy pro nováčky tak, aby i oni mohli pocítit hrdost ze samostatného stavění.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám