LEGO Ninjago 71704 - Kaiova stíhačka

Stavebnice Kaiovy stíhačky nadchne všechny fandy nindžů, kteří milují kreativní hraní a ikonické modely z řady Lego Ninjago Legacy. 
EAN: 5702016616903
Kód 1: 2271704
Kód 2: 71704LEG
37,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kaiovy stíhačky nadchne všechny fandy nindžů, kteří milují kreativní hraní a ikonické modely z řady Lego Ninjago Legacy.

Úchvatná stavebnice pro děti přináší model stíhačky a akční figurky dvou nindžů a dvou nindroidích bojovníků. Moderní verze Kaiovy stíhačky ze seriálu Ninjago Mistři Spinjitzu je vybavena skládacími křídly, nastavitelným kokpitem a dvěma pružinovými vystřelovači.

Model měří přes 13 cm na výšku, 34 cm na délku a 43 cm na šířku.

Počet dílků: 513

Skvělá hračka, se kterou si každý nindža užije spoustu kreativní zábavy. Vzdejte hold úžasným hrdinům ze světa Ninjago a postavte si tento parádní model z řady Lego Ninjago Legacy, který je upravenou verzí stroje ze 3. řady televizního seriálu. Děti si užijí zábavnou stavitelskou výzvu a pak se pustí do epických bojů mezí Kaiem a Lloydem a nindroidími bojovníky Overlorda. Nejlepší stavebnice s nindži. Stavebnice Lego Ninjago otevírají dětem fantastický svět, ve kterém se vypraví na dobrodružství s hrdinnými nindži a prožijí bezpočet hodin kreativní zábavy. Parádní auta, tryskáče, draci, roboti, sestavitelné figurky a spousta dalších akčních doplňků vaše malé nindži doslova pohltí.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám