LEGO Ninjago 71703 - Bitva s bouřkovým štítem

Tato stavebnice Lego Ninjago Legacy dětem umožní znovu prožít parádní scény z prvních řad televizního seriálu Mistři Spinjitzu. 
EAN: 5702016616897
Kód 1: 2271703
Kód 2: 71703LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato stavebnice Lego Ninjago Legacy dětem umožní znovu prožít parádní scény z prvních řad televizního seriálu Mistři Spinjitzu.

V sadě Bitva s Bouřkovým štítem nechybí tři minifigurky, tryskáč, auto a Ninjago chrám s vězením. Díky začátečnickým kostkám zvládnou malí nindžové snadno postavit modely auta, tryskáče a chrámu s vězením a pak se vydají na dobrodružství do světa Ninjago společně s Kaiem, Jayem a Lashou. Bitva s Bouřkovým štítem od Ninjago Legacy přináší parádní nindžovský tryskáč se sklápěcími křídly a auto s vystřelovačem, které fandům umožní přehrávat si napínavé bitvy z televizního seriálu Ninjago Mistři Spinjitzu. 

Chrám měří přes 10 cm na výšku, 13 cm na délku a 20 cm na šířku.

Počet dílků: 165

Nápadité děti si s touto nindžovskou stavebnicí užijí dlouhé hodiny kreativní zábavy. Vítejte v kategorii 4+! Stavebnice z řady Lego Ninjago 4+ pomáhají předškolákům naučit se stavět za pomoci oblíbených hrdinů, vozidel a modelů. Tyto sady s kostkami pro snadný začátek jsou speciálně navrženy pro nováčky tak, aby i oni mohli pocítit hrdost ze stavění bez cizí pomoci. Ideální stavebnice pro děti Stavebnice Lego Ninjago otevírají dětem fantastický svět, ve kterém si užijí kreativní zábavu a vypraví se na dobrodružství s hrdinnými nindži. Parádní auta, tryskáče, draci, roboti, sestavitelné figurky a spousta dalších doplňků vaše malé nindži doslova pohltí.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám