LEGO Ninjago 71702 - Zlatý robot

Tato stavebnice s robotem od Lego Ninjago Legacy nabízí čtyři akční figurky nindžů. Určitě si ji zamilují fanoušci televizního seriálu, kteří si rádi přehrávají akční scény z 2. řady.
EAN: 5702016616880
Kód 1: 2271702
Kód 2: 71702LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato stavebnice s robotem od Lego Ninjago Legacy nabízí čtyři akční figurky nindžů. Určitě si ji zamilují fanoušci televizního seriálu, kteří si rádi přehrávají akční scény z 2. řady.

Spojte síly se Zlatým nindžou Lloydem, Wuem a zlatým robotem a postavte se jejich obávaným nepřátelům. Zlatý robot představuje hlavní trumf proti temným silám. Obří katanou rozdrtí všechny své nepřátele. Naskočte do kokpitu robota a utkejte se s generálem Kozu a zvědem kamenné armády. Musíte zvítězit a zachránit městečko Ninjago City!

Nindža robot měří 25 cm na výšku, 23 cm na délku a 30 cm na šířku.

Počet dílků: 489

Děti se mohou zabavit samy nebo si pozvat domů kamarády a společně si přehrávat bitvy se 4 minifigurkami, mezi něž patří: Zlatý nindža Lloyd, Wu a kamenní válečníci generál Kozu a zvěd kamenné armády ze světa NINJAGO. Cool stavebnice pro děti S návodem Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace Lego Life mohou nyní malé děti postavit tohoto nindža robota novým a vzrušujícím způsobem. Kreativní děti si mohou na chytrých telefonech a tabletech přibližovat, otáčet a prohlížet tento úžasný nindžovský model, zatímco na něm pracují. Úžasné nindžovské stavebnice pro děti! Stavebnice od Lego Ninjago děti přenesou do světa plného nekončícího napětí a dobrodružství, v němž mohou spojit síly se svými nindža hrdiny a postavit se temným silám. Fanoušci řady NINJAGO si budou nadšeně hrát s úžasnými akčními modely, včetně Lego Ninjago robotů, aut, draků, chrámů, sestavitelných figurek a tak dále.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám