LEGO Ninjago 71700 - Bugina do džungle

Tento model nadchne děti, které zbožňují klasické dobrodružné sady od Lego Ninjago Legacy a mají slabost pro buginy. 
EAN: 5702016616866
Kód 1: 2271700
Kód 2: 71700LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tento model nadchne děti, které zbožňují klasické dobrodružné sady od Lego Ninjago Legacy a mají slabost pro buginy. Poté, co ho postaví, si mohou vymýšlet napínavé akční scény z Turnaje živlů a poslat akční figurku Lloyda na epická dobrodružství do džungle.

Spojte síly s Lloydem a pusťte se do závodění v této bugině do džungle! Prožijte znovu epické bitvy z Turnaje živlů ve světě Ninjago a pomozte vašemu nindža hrdinovi porazit mocné nepřátele! S úžasným tlumením a velkými gumovými pneumatikami si Lloyd na své bugině hravě poradí s terénem v džungli. Naskočte do kokpitu a připravte se na boj!

Model buginy měří 7 cm na výšku, 14 cm na délku a 8 cm na šířku.

Počet dílků: 127

Nový a vzrušující způsob, jak mohou děti stavět parádní modely Návod Instructions PLUS nabízí digitální a interaktivní pokyny pro sestavení tohoto modelu do džungle. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby tento parádní Lego model mohly postavit i malé děti. Nejlepší stavebnice pro děti Dobrodružné sady od Lego Ninjago dětem otevírají bránu do akčního světa, v němž se mohou vyjádřit prostřednictvím nezávislého hraní a vymýšlet si příběhy s nindža bojovníky. Malé děti se mohou těšit na nekonečnou porci zábavy s nindža hračkami, mezi něž patří modely do džungle, trysková letadla, draci, Ninjago vozidla a další.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám