LEGO Super Mario 71373 - Obleček stavitele – vylepšení pro Maria

Díky doplňkovému setu Stavitel Mario mohou hráči ve světě Lego Super Mario získat ještě více mincí skákáním na kostky. 
EAN: 5702016618525
Kód 1: 2271373
Kód 2: 71373LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Díky doplňkovému setu Stavitel Mario mohou hráči ve světě Lego Super Mario získat ještě více mincí skákáním na kostky. Když je Lego Mario vybaven tímto interaktivním oblečkem, hráč může získat digitální mince tím, že s hrdinou bude skákat po kostkách. Toto doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku Lego Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360LEG).

Když je Lego Mario (figurka není součástí balení) vybaven tímto doplňkem, hráč může získat digitální mince tím, že bude skákat po Lego kostkách v postavených herních úrovních. Tento Lego set s 10 dílky představuje báječný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které si díky němu mohou užít ještě více legrace s jejich startovací stavebnicí Dobrodružství s Mariem (71360LEG) a rozšiřujícími sety.  Startovací stavebnici Lego Mario můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Ohnivý Mario – obleček (71370LEG), Létající Mario – obleček (71371LEG) a Kocour Mario – obleček (71372LEG).

Zábava s aplikací Ilustrovaný návod na stavění naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci Lego Super Mario. Aplikace dále slouží jako bezpečná platforma, kde stavitelé mohou sdílet své výtvory s ostatními fanoušky, a přináší dětem nápady na kreativní stavění a hraní a spoustu dalšího obsahu. Sběratelské stavebnice Lego Super Mario přináší legendární postavičku do skutečného světa a pomáhají dětem osvojit si schopnost kreativně řešit problémy. Modulární startovací set a rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně pro zábavné soutěže s přáteli nebo hraní v jednom.

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 4 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám