LEGO Super Mario 71371 - Obleček s vrtulí – vylepšení pro Maria

Tento Lego Super Mario obleček pro Maria dá hráčům zcela nové možnosti. 
EAN: 5702016618501
Kód 1: 2271371
Kód 2: 71371LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Tento Lego Super Mario obleček pro Maria dá hráčům zcela nové možnosti. V balíčku naleznete interaktivní obleček s vrtulovou čepicí pro Lego Maria (figurka není součástí balení) – když hráč s Mariem „vzlétne“, začnou hrát zvuky vrtule a vy budete mít možnost získat mince. Toto doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku Lego Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360LEG).

Když Lego Maria vybaveného tímto oblečkem zvednete, rozezní se zvuk vrtule. Jakmile s Mariem vzlétnete do vzduchu, můžete získat ještě více mincí. Děti si zamilují létat po celém pokoji, který se náhle promění v jednu velkou herní úroveň Lego Mario. Tento Lego set s 13 dílky představuje zábavný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které si takto mohou užít ještě více legrace s jejich startovací stavebnicí Dobrodružství s Mariem (71360LEG) a rozšiřujícími sety. Startovací stavebnici Lego Mario můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Ohnivý Mario – obleček (71370LEG), Kocour Mario – obleček (71372LEG) a Stavitel Mario – obleček (71373LEG).

Návod na stavění naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci Lego Super Mario. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a slouží jako bezpečná platforma, kde mohou stavitelé sdílet své výtvory s ostatními fanoušky Lego Mario. Neomezená zábava s Lego Mariem! Stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšířující sety a doplňkové balíčky umožňují hráčům tvořit své vlastní jedinečné úrovně.

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 4 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám