LEGO Super Mario 71370 - Obleček ohně – vylepšení pro Maria

S ohnivým oblekem pro Maria hráči s jejich stavebnicemi Lego Super Mario zažijí ještě více legrace. 
EAN: 5702016618495
Kód 1: 2271370
Kód 2: 71370LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

S ohnivým oblekem pro Maria hráči s jejich stavebnicemi Lego Super Mario zažijí ještě více legrace. V setu naleznete oblečení pro Lego Maria, které mu propůjčí nové reakce a umožní mu získat ohnivý útok. Tento sběratelský kousek příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku Lego Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360LEG).

Obleček umožní spouštět jedinečné zvuky a obrazy na Mariově displeji. Když si Lego Mario (figurka není součástí balení) tento oblek nasadí, získá ohnivý útok – nový způsob, jak porážet nepřátele a sbírat další mince. S Mariem si tak užijete legrace jako nikdy dřív. Tento Lego set s 11 dílky představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které vlastní startovací stavebnici Dobrodružství s Mariem (71360LEG). Startovací stavebnici Lego Mario můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Létající Mario – obleček (71371LEG), Kocour Mario – obleček (71372LEG) a Stavitel Mario – obleček (71373LEG).

Tato Lego stavebnice obsahuje ilustrovaný návod na stavění. Bezplatná aplikace Lego Super Mario pak přináší také digitální návod a k tomu zábavné nápady, jak si kreativně hrát a stavět. Aplikace zároveň slouží jako bezpečné prostředí, kde mohou stavitelé sdílet své nápady. Nekonečné možnosti. Stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak k soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky přinášejí neomezené výzvy a možnosti a při hraní s nimi se děti naučí, jak kreativně čelit problémům.

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 4 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám