LEGO Super Mario 71369 - Boj v Bowserově hradu – rozšiřující set

Hráči si zamilují překonávat různé nebezpečné výzvy s rozšiřujícím setem Boj v Bowserově hradu. 
EAN: 5702016618488
Kód 1: 2271369
Kód 2: 71369LEG
2 225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Hráči si zamilují překonávat různé nebezpečné výzvy s rozšiřujícím setem Boj v Bowserově hradu. Skvělý dárek pro děti, který rozšíří jejich startovací set Lego Super Mario (71360LEG) o věže se zákeřnými plošinami, páčky, které nadzvednou paže Bowsera a umožní přístup k akčním kostkám, a třesoucí se most. Nechybí ani protivníci Bowser, Boo, Dry Bones a Lava Bubble.

 V této Lego Super Mario stavebnici na děti čeká Bowser, Dry Bones, Boo a Lava Bubble. Navíc nechybí také věže hradu s vratkými plošinami, akční kostky a další doplňky pro ještě napínavější hru. Děti si zamilují bojovat se závěrečným bossem Bowserem – musí s Lego Mariem (figurka není součástí balení) skočit na páčky, které nadzvednout paže Bowsera, aby se dostaly k akčním kostkám. Potom se roztřese most a protivník spadne.

Model v základním rozložení měří přes 23 cm na výšku, 47 cm na šířku a 34 cm do hloubky. 

Počet dílků: 1010

Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí intuitivní návod Instructions PLUS, v němž jsou k dispozici parádní digitální zobrazovací nástroje, díky kterým si během stavění užijete ještě více legrace. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a slouží jako bezpečná platforma, kde mohou fanoušci sdílet své výtvory s ostatními. Hraní bez omezení Sběratelské stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Modulární startovací stavebnice a rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně a užívat si tak dlouhé hodiny kreativní zábavy.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám