LEGO Super Mario 71367 - Mariův dům a Yoshi – rozšiřující set

S rozšiřujícím setem Mariův dům a Yoshi mohou fandové svůj vesmír Lego Super Mario obohatit o nové herní možnosti a užít si spoustu zábavy. 
EAN: 5702016618464
Kód 1: 2271367
Kód 2: 71367LEG
715 Kč cena s DPH
posledních 5 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 5ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

S rozšiřujícím setem Mariův dům a Yoshi mohou fandové svůj vesmír Lego Super Mario obohatit o nové herní možnosti a užít si spoustu zábavy. Tato sběratelská stavebnice obsahuje sestavitelný dům s otevíracími dveřmi a střechou, pod kterou se ukrývá kostka hvězdy. Skvělý dárek pro děti, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360LEG). Malé stavitele potěší houpací síť pro Lego Maria (figurka není součástí balení) a figurky Yoshiho a Goomby, u kterých můžete vyhrát mince.

Model v základním rozložení měří přes 13 cm na výšku, 25 cm na šířku a 17 cm do hloubky.

Počet dílků: 205

Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí parádní digitální zobrazovací nástroje, které vám pomohou se stavěním, a navíc spoustu nápadů na kreativní hraní a stavění. Aplikace také slouží jako bezpečná platforma pro sdílení nápadů s ostatními fanoušky. Parádní nápady na skvělé dárky Inspirativní stavebnice Lego Super Mario přivádí legendární postavičku z videoher do reálného světa. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky představují zábavné Lego dárky pro kreativní děti a všechny fanoušky, kteří si díky nim vytvoří své vlastní jedinečné výzvy a pustí se do soutěžení sami nebo s kamarády.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám