LEGO Super Mario 71366 - Palba Billů – rozšiřující set

S rozšiřujícím setem Palba Boomer Billa si fandové Lego Super Mario užijí napínavou výzvu, ze které se jim zamotá hlava.
EAN: 5702016618457
Kód 1: 2271366
27,50 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S rozšiřujícím setem Palba Boomer Billa si fandové Lego Super Mario užijí napínavou výzvu, ze které se jim zamotá hlava.

Skvělý sběratelský dárek pro děti, díky kterému mohou rozšířit svůj startovací set Lego Super Mario (71360) o 2 „létající“ Boomer Billy a otočnou plošinu se dvěma úrovněmi obtížnosti (s výstupky, nebo bez). Figurky protivníka Shy Guye a Super Mushroom přidávají ještě více herních možností. Tato kreativní Lego stavebnice se 132 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 7 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem. Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobení vlastní jedinečné herní úrovně. Model v základním rozložení měří přes 11,5 cm na výšku, 24 cm na šířku a 20 cm do hloubky. Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi. 

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 5 cm

Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí parádní digitální zobrazovací nástroje, díky kterým bude stavění hračka. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a slouží jako bezpečné prostředí, kde mohou stavitelé sdílet své výtvory s ostatními fanoušky Maria. Akční soutěže Inspirativní stavebnice Lego Super Mario přivádí legendární postavičku z videoher do reálného světa. Startovací stavebnice, rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně a výzvy pro zábavné hraní v jednom nebo s přáteli či rodinou.

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám