LEGO Super Mario 71365 - Závodiště s piraněmi - rozšířující set

Fanoušci obohatí svůj svět Lego Super Mario o houpačku s piraněmi a pokusí se v tomto rozšířujícím setu získat co nejvíce mincí.
EAN: 5702016618440
Kód 1: 2271365
Kód 2: 71365LEG
715 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Fanoušci obohatí svůj svět Lego Super Mario o houpačku s piraněmi a pokusí se v tomto rozšířujícím setu získat co nejvíce mincí.

Součástí této sběratelské stavebnice je houpačka s piraňovými rostlinami na každé straně, časová kostka, díky které může Lego Mario (figurka není součástí balení) hrát déle, a nepřátelé Goomba a Koopa Troopa. Tato stavebnice přidává spoustu nových herních možností k startovacímu setu Dobrodružství s Mariem (71360), ve kterém je figurka Lego Mario. Jedná se o skvělý narozeninový dárek pro děti.

Lego stavebnice se 217 dílky představuje zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti od 7 let. Ti se pustí do stavění vlastních jedinečných úrovní a trénování nových dovedností, které jim pomohou posbírat co nejvíce mincí. Model v základním rozložení měří přes 12 cm na výšku, 27 cm na šířku a 23 cm do hloubky.  Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi Lego Super Mario. Pro tuto kreativní stavebnici nejsou potřeba žádné baterie – ožije v kombinaci s Lego figurkou Maria ze startovacího setu.

Bezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí digitální návod Instructions PLUS, který vám pomůže se stavěním, a navíc spoustu nápadů na kreativní hraní a stavění. Také slouží jako bezpečná platforma pro sdílení nápadů s ostatními fanoušky. Neomezená kreativní zábava Stavebnice LEGO Super Mario přivádí legendární postavičku do reálného světa. Startovací set, sety rozšiřující a doplňkové balíčky umožňují fanouškům tvořit své vlastní jedinečné úrovně.

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám