LEGO Super Mario 71364 - Potíže v pevnosti Whompů – rozšířující set

Rozjeďte akci s Lego Super Mariem naplno s rozšiřujícím setem Potíže v pevnosti Whompů.
EAN: 5702016618433
Kód 1: 2271364
Kód 2: 71364LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Rozjeďte akci s Lego Super Mariem naplno s rozšiřujícím setem Potíže v pevnosti Whompů. V této modulární stavebnici Lego Super Mario nechybí posuvná plošina, figurka Whompa, jenž střeží akční kostku P Switch (k dostání pouze v této sadě!), a krunýř z kostek, kterým lze porazit Lava Bubble. Jedná se o skvělý dárek pro děti, které vlastní Lego figurku Maria, jež je k dostání ve startovacím setu Dobrodružství s Mariem (71360). 

Tato kreativní Lego stavebnice se 133 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 6 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360). Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobování vlastních jedinečných úrovní. Model v základním rozložení měří přes 8,5 cm na výšku, 22 cm na šířku a 16,5 cm do hloubky.

Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí parádní digitální zobrazovací nástroje, které vám pomohou se stavěním. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a také slouží jako bezpečná platforma, kde mohou stavitelé sdílet své výtvory s ostatními fanoušky Maria. Neomezená zábava s Mariem!

Sběratelské stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak k soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací stavebnice, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytnou fanouškům neomezené kreativní možnosti při vytváření vlastních úrovní.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám