LEGO Super Mario 71363 - Pouštní Pokey – rozšířující set

Děti mohou startovací set Lego Super Mario obohatit o další výzvu v podobě pouštního Pokeyho, s nímž se utkají za pomoci kývajícího se kladiva. 
EAN: 5702016618426
Kód 1: 2271363
Kód 2: 71363LEG
445 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Děti mohou startovací set Lego Super Mario obohatit o další výzvu v podobě pouštního Pokeyho, s nímž se utkají za pomoci kývajícího se kladiva. Ve stavebnici najdete sestavitelné prostředí pouště, otočné kladivo, kterým Lego Mario srazí svého kaktusového nepřítele Pokeyho, a navíc krtka Montyho – porazte ho a získejte virtuální mince! (Poznámka: Lego figurka Maria není součástí této stavebnice. Najdete ji ve startovacím setu Dobrodružství s Mariem 71360.)

Tato kreativní Lego stavebnice se 180 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 6 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem. Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobení vlastní jedinečné herní úrovně.

Model v základním rozložení měří přes 12 cm na výšku, 21 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

Obohaťte svůj herní zážitek také o bezplatnou aplikaci Lego Super Mario. Umožní vám používat parádní zobrazovací nástroje přibližování a otáčení, které usnadní stavění modelu, najdete v ní spoustu nápadů, jak si kreativně zpestřit hraní, a navíc nabízí bezpečnou platformu pro sdílení výtvorů s přáteli. Akce s Lego Mariem ve skutečném světě!

Stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak pro soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací stavebnice, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytnou fanouškům neomezené kreativní možnosti při vytváření vlastních úrovní.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám