LEGO Super Mario 71362 - Útok piraňové rostliny – rozšířující set

V tomto zábavném rozšiřujícím setu se děti s Lego Mariem vydají do střežené pevnosti. 
EAN: 5702016618419
Kód 1: 2271362
Kód 2: 71362LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

V tomto zábavném rozšiřujícím setu se děti s Lego Mariem vydají do střežené pevnosti.

Tato stavebnice představuje fantastický dárek pro děti, které vlastní startovací set Lego Super Mario, a obsahuje sestavitelnou pevnost, katapult, vodní a lávovou trasu z kostek, akční kostku, a navíc figurky Bob-omba, Koopy Troopy a piraňové rostliny, které musí Lego Mario porazit. (Poznámka: Lego figurka Maria není součástí této stavebnice; najdete ji ve startovacím setu.)  Chcete-li se dostat do pevnosti a vyhrát digitální mince, možná budete muset Lego Maria usadit do katapultu, nechat ho přeskákat lávu nebo přejít vodu přes kameny, a navíc na vás čekají protivníci – Mario na každého reaguje jinak. Tato kreativní, sběratelská Lego stavebnice se 468 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 8 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360). Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobování vlastních jedinečných herních úrovní.

Model v základním rozložení měří přes 18,5 cm na výšku, 38 cm na šířku a 32 cm do hloubky. 

Obohaťte svůj herní zážitek také o bezplatnou aplikaci Lego Super Mario. Umožní vám používat parádní zobrazovací nástroje přibližování a otáčení, které usnadní stavění modelu, nabízí bezpečnou platformu pro sdílení výtvorů s přáteli, a navíc v ní najdete spoustu nápadů, jak si kreativně zpestřit hraní.

Akční soutěže Sběratelské stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak k soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s legendárním videoherním hrdinou ve skutečném světě. Modulární startovací stavebnice, rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně a užívat si tak neomezenou kreativní zábavu.

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám