LEGO Super Mario 71361 - Akční kostky

10 sběratelských postav, které se po jednom ukrývají v těchto doplňkových balíčcích, fanouškům Lego Mario umožní tvořit unikátní herní úrovně. 
EAN: 5702016618402
Kód 1: 2271361
Kód 2: 71361LEG
89 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

10 sběratelských postav, které se po jednom ukrývají v těchto doplňkových balíčcích, fanouškům Lego Mario umožní tvořit unikátní herní úrovně. 

Každý set obsahuje sestavitelnou postavu a akční kostku, které můžete použít ve svých hrách Lego Super Mario. Čeká na vás Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, mořský ježek nebo Peepa. Všechny tyto postavy jsou navrženy pro použití v kombinaci se startovacím setem Dobrodružství s Mariem (71360), která obsahuje Lego figurku Maria.

V každém balíčku naleznete návod na stavění a v bezplatné aplikaci Lego Super Mario navíc můžete využít digitální zobrazovací nástroje, díky kterým si při skládání modelů užijete ještě více zábavy. Aplikace dále slouží jako bezpečné fórum, kde mohou fandové sdílet své nápady, a najdete v ní inspiraci na další zábavné a kreativní způsoby, jak si stavět a hrát. Neomezené možnosti hračky Lego Super Mario představují skvělé dárky pro děti.

Zažijte dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky vám přinášejí neomezené množství výzev a možností, díky kterým se děti naučí kreativně čelit problémům.

Rozměry kusového balení: 15 x 10 x 1 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám