LEGO Super Mario 71360 - Dobrodružství s Mariem – startovací set

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set od Lego Super Mario spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. 
EAN: 5702016618396
Kód 1: 2271360
Kód 2: 71360LEG
1 335 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set od Lego Super Mario spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. 

Strartovací sada obsahuje 7 akčních kostek pro interakci s Lego figurkou Maria. Lego Mario má snímače barev, a k tomu navíc LCD displej v oblasti očí, pusy a břicha. Díky tomu může zobrazovat více než 100 různých okamžitých reakcí na pohyb. Nechybí ani reproduktor přehrávající kultovní zvuky a hudbu z videohry. V této parádní Lego sadě sbírá Mario virtuální mince tím, že běží od startovního potrubí k cílovému sloupku a cestou skáče po Lego kostkách, mracích, kostkách s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr. Figurka Lego Maria se cestou točí a chodí po mracích, skáče na kostky s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr. Kombinujte kostky různými způsoby a vytvářejte tak nové úrovně.

Lego figurka Maria je poháněna 2 bateriemi typu AAA (nejsou součástí balení), takže poskytuje vysoce interaktivní herní zážitek. Hráči dostávají okamžitou zpětnou vazbu a odměnu za svou kreativitu. 

Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí v kombinaci s touto stavebnicí možnost ještě intenzivnějšího hraní. S nástroji přibližování a otáčení bude stavění ještě jednodušší. Aplikace ukazuje i další kreativní způsoby stavění a hraní a představuje bezpečné fórum, kde můžete sdílet nápady s kamarády. Neomezená zábava s Mariem!

Sady od Lego Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro skupinová klání. Oblíbená postava se tak dostává do reálného světa. Tento startovací set a rozšiřující sady přinášejí neomezené výzvy a podporují schopnosti řešení problémů. 

Rozměry kusového balení: 26 x 32 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám